Booking 10% cash back
f.hadrava napsal(a):Ahoj, mám tu kodík od Bookingu. Promo kódu vyprší platnost za 6 dní. Rezervujte ještě dnes a získejte zpět 10 % (až 2 500 Kč) z ceny rezervace v podobě kreditů po skončení pobytu. Platí do 18.7., první kdo napíše do SZ je jeho.
Psala jsem zprávu :)
Bohužel mi nejde napsat vám zprávu. Kdyby byl ještě kód volný,prosím na l.uxie@seznam.cz. Děkuji!
f.hadrava napsal(a):Ahoj, mám tu kodík od Bookingu. Promo kódu vyprší platnost za 6 dní. Rezervujte ještě dnes a získejte zpět 10 % (až 2 500 Kč) z ceny rezervace v podobě kreditů po skončení pobytu. Platí do 18.7., první kdo napíše do SZ je jeho.
Ahoj,kdyby se náhodou našel ještě nějaký kód,tak prosim na mejl l.uxie@seznam.cz Díky! 😅🫣🥳
f.hadrava napsal(a):Měla bych zájem-Lucie.plskova@volny.cz děkuji.Ahoj, mám tu kodík od Bookingu. Promo kódu vyprší platnost za 6 dní. Rezervujte ještě dnes a získejte zpět 10 % (až 2 500 Kč) z ceny rezervace v podobě kreditů po skončení pobytu. Platí do 18.7., první kdo napíše do SZ je jeho.
Mám kód. Získejte 10 % zpět v podobě kreditů na cestování. Napište mi SZ. Kód platí do 15. července 2024.
Jiri Sindelar napsal(a):Já taky prosím, stále čekám zda se někomu neuvolni:))
Poslal jsem do SZ :)
RonaX napsal(a):[citace="Jiri Sindelar"]
Já taky prosím, stále čekám zda se někomu neuvolni:))
Poslal jsem do SZ :)
[/citace]
Moc Ti děkuji i takto verejne:)
Kdyby měl někdo jeden kód volný. Rád využiji. Děkuji
cztom napsal(a):Hezký den, má někdo volný kód? Předem děkuji, prosím případně do SZ.
stars.007 napsal(a):Je to velmi aktuální, jinak mi vyprší platnost.
To už jsme tu od Vás měli včera, o jaké platnosti to píšete?
Ahojte cestovatelé, nemáte prosím někdo booking kód, který nevyužijete? Když ano, poprosím do sukromé správy, děkuju :)
Petr Soukup napsal(a):Dnes nebo zítra budu rezervovat ubytko, tak kdyby někdo věnoval kód, buud rád. Díky moc
Odesláno do SZ.
Shinoda napsal(a):[citace="Petr Soukup"]
Dnes nebo zítra budu rezervovat ubytko, tak kdyby někdo věnoval kód, buud rád. Díky moc
Odesláno do SZ.
Moc děkuji
Dnes bych chtěl rezervovat ubytování na dovolenou, kdyby mi někdo věnoval booking kód, byl bych vděčnej. SZ
kdyz mi vcera vyprsel kod, ale u ubytka jde normalne nakliknout a ukazuje i slevu, tak to probehne nebo to booking zamitne ? ze nebyly splneny podminky, cili datum expirace ?
Ahoj, cestovatelé, kdyby měl někdo k dispozici kód, pošlete mi ho prosím přes sz. Děkuji a mějte fajn den!